avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de furt

Buna seara, lucrez la o companie ca sofer si zilele trecute mi sa zis ca in ultimile luni am alimentat combustibil mai mult decat normalul pentu km parcursi. M-au pus sa platesc diferenta de combustibil dar stiind ca nu am nici o legatura cu ce imi spun ei am refuzat. Am cerut si un test poligraf in urma caruia mi sa comunicat rezultatul ca fiind "simulator" si ca totusi va trebui sa platesc mentionez ca am mai avut colegi care au trecut pe la poligraf si toturor li sa dat rezultatul pe loc doar mie mi sa comunicat dupa 4 zile si cand am ajuns la testare a intrat un reprezentant al firmei singur inauntru si dupa aprox jumatate de ora am fost chemat si eu,iar in restul cazurilor reprezentantul intra impreuna cu unul din colegii mei. Pe mine treburile astea ma duc cu gandul ca ar fi puput sa fie "aranjat" rezultatul de la inceput.Ce pot face in cazul asta pentru ca nu am furat nimic din companie csi nici nu am de gand sa platesc pentru ceva ce nu am facut si in plus e reputatia mea nu pot sa las lucrurile asa.
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
daniel_86, utilizator

Alte discuții în legătură

Testul poligraf iarasi in atentie stefania_ stefania_ buna ziua, zilele trecute am fost chemata la politie , unde mi s-au pus niste intrebari legate de un caz pe care eu il cunosteam de aprox. 2 ani, este o ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere ! Martor Martor Buna ziua , intampin o problema in care am nevoie de niste sfaturi . Incep direct cu povestea ca mai apoi sa va spun cele intamplate : Intr-o zi am plecat sa ... (vezi toată discuția)
Test poligraf si mai multe intrebari Martor Martor Buna ziua , intampin o problema in care am nevoie de niste sfaturi . Incep direct cu povestea ca mai apoi sa va spun cele intamplate : Intr-o zi am plecat sa ... (vezi toată discuția)