avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am împrumutat o sumă mare de bani unei persoane care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am împrumutat o sumă mare de bani unei persoane care susține că a fost tâlhărită. Cum o pot recupera?

Buna ziua
Am imprumutat o suma mare de bani unei persoane. In aceeazi zi a avut loc o altercatie intre persoana imprumutata si niste indivizi care l.au batut.S.a facut dosar penal acelor indivizi iar reclamantul a declarat ca i.a fost furati si acei bani care i.am dat eu imprumut.Am fost audiat si eu si am daclarat ca l.am imprumutat dar eu nu stiu daca chiar i.au furat banii sau doar vrea sa.i acuze pt a le amplifica dosarul de lovire si alte violente. Mentionez ca conflictul lor era mai vechi ssi nu scopul de furt caci acei indivizi nu stia ca are bani sau nu la el. Acum nu vrea sa.mi mai inapoieze banii pe motiv ca i.au fost furati .As putea pe baza declaratiilor din dosarul de lovire sa.i fac reclamatie si sa.mi pot recupera banii ??Sunt totusi o suma mare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inteleg ca nu aveti acte in ceea ce priveste suma imprumutata si doriti sa va folositi de declaratia din dosarul penal?
Faptul ca nu va inapoiaza suma imprumutata nu poate face obiectul unui dosar penal, trebuie sa va adresati instantei civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum i.mi pot recupera banii..? Dana030887 Dana030887 Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)
Ce o sa mi se intample daca cineva a facut o plangere penala asupra mea pentru ca l.am lovit? Popescu Vlad Popescu Vlad Sunt minor am 14 ani si un coleg care are handicap in acte a spus intr.o zi profesorului ca nu am venit la scoala pentru ca m.am dus sa ma sinucid pentru ca ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)