avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie

Buna ziua,

Am împrumutat anul trecut o suma de bani, ce trebuia sa o primesc in 2 luni. A trecut un an si nu s-a întâmplat nimic, Ba mai mult persoana in cauza nu Răspunde la telefon sau mesaje. Am reușit sa il pun sa scrie o hârtie de mâna unde recunoaște ca are de imi restituit bani, dar a scris ca imi va da in fiecare luna, intr-un cont bancar o suma mica de bani pana ajunge sa imi înapoieze banii. Credeți ca as putea sa il dau in judecată si sa imi recuperez banii? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: MariaRt , utilizator 08:05, 27 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Din păcate nu a fost nimeni de fata cand am dar banii. E specificata toată suma de bani pe hârtie si am mesaje pe Facebook, dar nu stiu cat ma pot ajuta ca si proba intr-un proces.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! În cazul in care am dat bani cu imprumut fara nici ... Morus Alin Morus Alin Buna ziua! În cazul in care am dat bani cu imprumut fara nici un act si fara martori ii mai pot recupera inapoi?Daca am o convorbire telefonica inregistrata ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie fara inscrisuri smmg smmg buna ziua, acum 8 luni am imprumutat unui prieten o suma de 2.000 lei cu promisiunea acestuia de a-i inapoia in 2 luni....nimic pana in momentul de ... (vezi toată discuția)
Caz civil sau abuz de incredere - recuperarea unei sume de bani Stefan1987 Stefan1987 Buna ziua, am și eu nevoie de niște sfaturi, în urma cu aproape 1 an am dat unui prieten o suma de bani împrumut pentru a-și cumpăra o finala pentru un ... (vezi toată discuția)