avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizie de impunere venituri PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizie de impunere venituri PFA

Buna ziua,
Am nevoie la dosar (concediu crestere copil) de decizie impunere venituri pentru anul 2014 si 2015.
Este vorba de acea decizie primită prin posta la vremea respectiva?
Se poate obține si de la ANAF? (in cazul in care nu le gasesc între actele mele)
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
Mihaltan Andrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere copil pfa cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Sotia a nascut in 07 feb 2015 si are un PFA reactivat in august 2012. In perioada sep 2013 - feb 2014 a fost si angajata cu contract de munca. Din ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei pentru ccc in cazul veniturilor din activitatea de pfa melania_14 melania_14 Acest post vine in ajutorul celor care au venituri din PFA si nu stiu cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil pt venituri doar din PFA. Am fost in ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre indemnizatia de crestere a copilului Cristina_M84 Cristina_M84 Buna ziua! Am nevoie de lamuriri cu temeiul legal, daca se poate. Am nascut in luna iulie, iar la jumatatea lunii septembrie, cand mi s-a terminat concediul ... (vezi toată discuția)