avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical cod 14 si plecare din tara 6 luni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical cod 14 si plecare din tara 6 luni

Am concediu medical pe cod 14 pe care il primesc lunar de la medicul oncolog(mentionez ca am dreptul legal la 365 zile de concediu pe cod 14 coform diagnosticului de la medicul specialist), si doresc sa petrc 6 luni la fiul meu in Statele Unite. Exista o modalitate ca acest concediu sa fie inmanat unui imputernicit care sa preia in locul meu concediul medical de la medicul oncolog si sa-l predea angajatorului? Sau alta modalitate de a beneficia de acest concediu pe timpul sederii in Statele unite? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
butliviu, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu medical cod 14 si concediu odihna butliviu butliviu Sunt in concediu medical pe cod 14 , lunar primesc acest concediu de la oncolog, daca vreau sa plec in Statele Unite in vizita la baiat si doresc sa stau 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical "in continuare" cu cod diagnostic diferit lauraiacob lauraiacob Buna ziua, Mama mea a fost diagnosticata cu neoplasm mamar in urma cu cateva luni. A facut chimioterapie, timp in care i s-a eliberat concediu medical de ... (vezi toată discuția)