avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Ajutor pentru interpretare si lamurirea unei situatii
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Ajutor pentru interpretare si lamurirea unei situatii

Ma numesc Anuta Ion. Am depus dosar pentru casa verde. Au fost cerute o serie de acte printre care si extras carte funciara in original. Eu sunt casatorita, dar cererea si imobilul sunt pe numele meu in acte cu specificatia ca sunt casatorita.
Am o nelamurire pentru ca mi-a fost respins dosarul pe motiv ca nu am depus declaratie notariala din care sa reiasa ca sunt de accord toti coproprietarii cu o singura cerere de finantare.... conf art. 13 alin 1 lit.i din ghidul de finantare; Ca din extrasul de carte funciara depus in partea a II-a, reiese ca sunt casatorita.
Intrebarea mea este daca suntem familie si avem o casa impreuna cum ar trebui sa facem fiecare cate o carte funciara?
Mai jos, redau punctele care vorbesc de carte funciare din ghid de la art. 13, va rog sa-mi spuneti la care punct m-as incadra eu?
ART. 13
Dosarul de finanţare
(1) Dosarul de finanţare va cuprinde:
a) cerere de finanţare nerambursabilă, semnată de solicitant, în original;
b) ......
......
f) extras de carte funciară pentru informare nu mai vechi de 30 de zile, valabil la data depunerii cererii de finanţare, care să ateste dreptul de proprietate/coproprietate al solicitantului asupra imobilului-teren şi imobilului-construcţie pe care se implementează sistemul de încălzire, în original, pentru solicitanţii care deţin individual un imobil;
g) .....;
h) copia cărţii funciare şi extras de carte funciară individuală; pentru proprietăţi comune, pot fi maximum două unităţi individuale trecute pe aceeaşi carte funciară, care adunate trebuie să fie egale cu 1 (un) întreg;

i) pentru imobilele deţinute în coproprietate se va depune o declaraţie notarială, semnată de toţi coproprietarii, din care să reiasă că pentru imobilul respectiv se va depune o singură cerere de finanţare, precum şi persoana solicitantă, în original;

Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
angi25, utilizator

Alte discuții în legătură

Interpretare si lamurire angi25 angi25 Ma numesc Anuta Ion. Am depus dosar pentru casa verde. Au fost cerute o serie de acte printre care si extras carte funciara in original. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar casa verde clasic ionel40 ionel40 Am accesat in octombrie 2016 programul Casa verde clasic in vederea instalarii unui panou solar apa calda. Conform ,, Ordinului 1817/ 2016 din 20.09.2016 ... (vezi toată discuția)
Cind se poate aplica ptr casa verde si ce conditii trebuie sa ... Sorin Bogdan Sorin Bogdan Cind se poate aplica ptr Casa Verde si ce conditii trebuie sa indeplinesti????? (vezi toată discuția)