avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este posibil să nu fie scutit un fost polițist de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este posibil să nu fie scutit un fost polițist de obținerea atestatului pentru pază ?

Conform legii 333/2003 actualizata in 2017 .la art 38 alin 5 este specificat urm: politisti,cadre militare care au dovada ca au lucrat minim un an sunt scutite de cursul de atestare. Mie miau spus ca am pierdut toate drepturile cand am iesit la pensie cu toate ca sunt pensionar militar din august 2017 cu drepturi depline. Am facut curs de informatii si securitate pt aparare la pitesti dar nu este recunoscut la firmele de paza. ma numesc Pop leontin si am 48 de ani si vreau sa va intreb este posibil asa ceva? Si as vrea sa va intreb unde sa ma adresez daca sunt recunoscute cursurile si scoala militara. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 27 Septembrie 2017
Va puteti adresa Inspectoratului Judetean de Politie in raza căruia domiciliati sau Inspectoratului General al Politiei Romane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat agent paza sallsa sallsa Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt fost cadru MAI trebuie sa scot si acest atesta de paza sau nu este nevoie?:help: (vezi toată discuția)
Agent securitate moris ct moris ct Pentru fost cadru militar,mai este nevoie de școala de agenti de paza,sau se obtine atestatul fara acel curs? (vezi toată discuția)
Vreau sa obtin atestat agent paza nelu78 nelu78 cum pot obtine atestatul de agent paza cat mai urgent? (vezi toată discuția)