avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Start-up Nation 2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Start-up Nation 2017

Buna ziua,

Am fost aplicat la Start-up Nation 2017 si am fost acceptati pentru finantarea proiectului. Dorim crearea mai multor locuri de munca dintre care unul pentru o persoana iesita in luna augut din plata indemnizatiei de somaj. Nu are acum nici un loc de munca momentan. Angajarea acesteaia este eligibila pentru decontarea salariului ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Eliza11 , utilizator 19:43, 27 Septembrie 2017
Daca ati semnat acordul de finantare si ati avut prevazut in proiectul depus si decontarea salariilor, orice anagajare este eligibila.
Daca in proiect ati specificat ca angajati salariati "defavorizati", si persoana respectiva este inca inscrisa ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca la AJOFM (chiar daca nu se mai afla in plata indemnizatiei), prezentandu-va la angajare o repartitie din partea AJOFM, atunci persona se poate considera "defavorizata".
Multumesc mult pentru raspuns!
Seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se considera dubla finantare? B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, Am o nelamurire. Ca urmare a acceptarii in programul Start UP Nation 2017 am angajat o persoana inscrisa la AJOFM in cautarea unui loc de munca. ... (vezi toată discuția)
Persoane defavorizate? Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua, as vrea sa accesez programul Start-up Nation, iar printre angajati sa se numere si mama mea, aceasta avand varsta de 48 de ani, fara loc de munca de ... (vezi toată discuția)
Subventii someri srl-d mihaipopovici mihaipopovici Buna ziua. Intentionez sa infiintez o firma SRL-D pentru accesarea de fonduri europene prin programul start-up nation si dupa cum stiti pentru acest program ... (vezi toată discuția)