avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita debit mic
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita debit mic

Ce se intampla in cazul in care datoria debitorului este foarte mica? Am vazut mai multe publicatii de vanzare pt executare silita apartamente, in care creditorul era asociatia de proprietari, iar suma de recuperat era relativ mica, sub 10000 lei. Ce se intampla cu restul banilor dupa plata creditorilor, daca apartamentul se vinde la peste 100000 lei? Ii revin debitorului?
Sumele obtinute in cadrul executarii silite se distribuie executoruui (cu privire la cheltuielile de executare), creditorului (pana la concurenta datoriei) iar diferenta se restituie debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un amarat de apartament care are 3 ipoteci pe el, doua puse ... Mihai Calinescu Mihai Calinescu Am un amarat de apartament care are 3 ipoteci pe el, doua puse de banca si una de asociatia de proprietari. Ambele au demarat executarea silita, au emis ... (vezi toată discuția)
Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere ellaene ellaene Am o restanta la cotele de intretinere de 2900 lei.Desi platesc lunar parte din suma ,venitul familiei(800 lei/familie de 4 persoane) nu-mi permite sa achit ... (vezi toată discuția)