Comunicare hotărâre fără parte integrantă
În sentința nr... Scrie astfel :
"Dezbaterile asupra fondului cauzei au avut loc în ședința publică din 05.05.2017, fiind consemnate în încheierea de ședință de la acea dată, parte integrantă din prezenta"
Întrebare : nu este normal și echitabil, să comunice și partea integrantă, pentru a putea face motivarea și funcție de partea integrantă!?
Asta e ca și cum v-aș da o bancnota de 200 RON fără partea integrantă "2".... ,păi, asta e o bancnota nulă, întrucât scrie pe ce v-am dat "00", deoarece partea integrantă "2" este la subsemnatul..
Sugestii, propuneri : (!?)
A. Cerere de comunicare și a părții integrante!?
B. Cerere de constatare a nulităţii actelor procedurale de comunicare, întrucât nu s-a comunicat și partea integrantă!?
C. După părerea mea este și rea credință, respectiv motiv de recuzare - impartialitate, deoarece este ca și cum v-aș da o bancnota de 200 RON fără partea integrantă "2".... ,păi, asta e o bancnota nulă, întrucât scrie pe ce v-am dat "00", deoarece partea integrantă "2" este la subsemnatul..,,, adică fa matale motivarea funcție de ce ți - am trimis ,adică pardon, funcție și de ce nu ți - am trimis, adică funcție de ce ți-am comunicat și funcție de ce nu ți-am comunicat. acum ai înțeles!?
Aștept sugestii, păreri și opinii în acest sens.
Va mulțumesc pentru sprijin și ajutor acordat.