avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita eos ksi
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita eos ksi

buna ziua.
s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar pentru care in 2016 s-a facut o cesiune de creanta intre banca si eos ksi,
executarea silita a fost solicitata de EOS FINANCE GMBH PRIN MANDATAR SC EOS KSI ROMANIA SRL .
se poate depune intampinare pentru stopare executare silita pe baza deciziei 9/2016 a ICCJ?

"Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de BEJ ..................., solicitată de creditorul cesionar EOS Credit Investment RO Gmbh, prin SC EOS KSI România SRL. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr............................/........................ încheiat între cedentul UNICREDIT Consumer financing IFN SA şi debitorul ............................... Fără cale de atac. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, ...................., la .....................".
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
AllyMagd, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:59, 29 Septembrie 2017
Se poate depune contestatie la executare silita. Dar nu numai in baza deciziei mentionate. Sunt slabe sanse sa aveti castig de cauza daca aduceti in discutie doar Decizia. Va recomand sa vada un avocat documentele pentru a analiza speta in detaliu. Termenul de contestatie este de 15 zile de la data primirii documentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita eos ksi karlasofia karlasofia Buna ziua, In cazul unui credit de nevoi personale luat de la unicredit, declarat scadent anticipat, in 24.06.2016 s-a incheiat intre unicredit si eos ksi ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract credit bancar allyna9876 allyna9876 Buna ziua, Un contract de credit bancar care a fost cesionat catre SC EOS KSI ROMANIA SRL în calitate de mandatar al EOS FINANCE GMBH, poate fi executat ... (vezi toată discuția)
Eos ksi-recuperare creanta iulian_g77 iulian_g77 Imi cer scuze ,dar sunt nevoit sa cer sfatul unui specialist in legatura cu problema mea. In 2007 am luat un credit de nevoi personale pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)