avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Protest
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Protest

Sa presupunem ca populatia ar iesii la pr
otest impotriva mea adica sa ma inchida la puscarie.ce masuri de apare asi putea lua legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters396991 , utilizator 11:18, 1 Octombrie 2017
În România se mai face și justiție la presiunea străzii sau a mass-mediei, uitați de exemplu ”cazul Pomohaci”. În mod normal instituțiile de drept ar trebui să fie imparțiale, nu influențabile.
Intrebarea este cum poti da statul in judecata pe acest motiv
Una este sa faci individual in lipsa unui partener de sex opus.si alta e sa abuzezi copii animale batrani.etc
Pe acest motiv nu știu dacă se aprobă o cerere îndreptată împotriva statului. Dacă sunt indivizi care vă hărțuiesc, aducându-vă acuzații false și creându-vă prejudicii morale, îi puteți da în judecată, însă bineînțeles că pentru aceasta trebuie să-i identificați.
Cel acuzat poate fi nevinovat, nu se condamnă doar după gravitatea faptei ce constituie obiectul acuzației.
Pentru ceea ce faci în intimitate nu te închide la pușcărie, dar se poate dispune o măsură privativă de libertate cu caracter medical dacă ești surprins manifestând un comportament anormal. Frecvența unei fapte săvârșite în intimitate poate fi interpretată ca fiind un simptom al unei boli.
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2017
ContSters396991, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cainii vagabonzi... gigelas gigelas Care sunt legile ce ocrotesc acesti caini vagabonzi ? Trebuie sa stam sa privim cum sfasie oameni,iar noi nu vom putea interveni ? Ce este cu atata iubire de ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini vladdav vladdav Buna Ziua! in luna septembrie a anului 2009 am fost acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini BMW x5. propietarul masinii si-a parcat bolidul in apropierea ... (vezi toată discuția)