avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces accesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces accesiune

Buna ziua,
Doresc sa cumpar un apartament care nu are autorizatie de constructie. Proprietarul a deschis un proces de accesiune, pentru a intra in legalitate. Am urmatoarea intrebare:
Dupa finalizarea procesului de accesiune in mod favorabil, intrarea in legalitate este definitiva? sau este nevoie si de autorizatia de constructie, proiect, receptie, etc...
Daca eu voi dori sa vand acest apartament, este suficient actul rezultat din procesul de accesiune, sau este necesara si autorizatia de constructie? Notarul imi va solicita aceasta autorizatie?
Daca eu fac achizitia apartamentului in baza procesului de accesiune, va trebui ca eu sa imi scot ulterior autorizatia de constructie?
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Casa fara autorizatie Silvia2011 Silvia2011 In 2008 am cumparat cu ante contract o casa cu teren de la 2 familii(terenul era impartit in cote de 1/2 si in indiviziune intre aceste 2 familii).Inainte ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie ladaru ladaru cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)
Modificare locuinta satprema satprema Buna ziua. Eu am cumparat o casa veche la tara si as vrea sa o prelungesc construind inca o camera. Am nevoie de autorizatie de la primarie pentru aceasta? Si ... (vezi toată discuția)