avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sint santajat de seful meu- dati-mi, va rog, o solutie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sint santajat de seful meu- dati-mi, va rog, o solutie

in urma cu citeva saptamini am povestit pe scurt conflictul dintre mine si directorul general al firmei unde lucrez. ii multumesc lui cristop, madalynei si lui george pentru raspunsurile lor. mai nou, dupa ce am refuzat sa-i dau banii si i-am cerut o chitanta pentru banii pe care-i dau (am urmat sfatul madalynei), bineinteles ca a refuzat categoric, a recurs la santaj. ceva de genul: nu-i dau banii imi schimba indatoririle postului:adica o sa muncesc pe brinci pentru salariul meu. nu este prima data cind procedeaza asa. si altor colegi ai mei le-a oprit banii si i-a bagat in buzunar pe diferite motive.
m-am gindit sa-i dau totusi banii dar sa fac cumva sa-l prind in flagrant. nu stiu unde sa ma adresez, sa iau legatura cu un procuror sau asa ceva. vreau sa-l acuz pentru santaj si luare de mita.
ma puteti ajuta cu vreun sfat sau o persoana de contact..........ceva?
va multumesc foarte mult
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2006
ANAIRDA1975, utilizator

Alte discuții în legătură

Prindere in flagrant cristiursa cristiursa daca unui functionar i se da mita si acesta chema organele abilitate pentru prinderea in flagrant a mituitorului functionarului i se poate imputa ceva (vezi toată discuția)
Furtul banilor din portofelul gasit Esmeraldacristiano Esmeraldacristiano Azi soțul meu mergea cu bicicleta la oraș, si ia scăpat portofelul din buzunar. La vreo 10 metri a simțițo si sa întors. Când sa întors a văzut pe o ... (vezi toată discuția)
Mita ana28b ana28b Buna ziua, In anul 2005 am aboslvit facultatea. In facultatea respectiva este un profesor care ia mita pt fiecare examen 100 de euro pt fiecare ... (vezi toată discuția)