avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Service auto-controale din partea primariei ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Service auto-controale din partea primariei

Politia Locala sau angajatii din Primarii pot efectua controale la service auto si ateliere de vulcanizarte pentru a vedea daca functioneaza legal sau nu , daca sunt inscrise la registrul comertului sau daca au nevoie de autorizatie din partea Primariei?
Daca da care este actul normativ care reglementeaza acest lucru?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Autorizare rar nikkkoleta nikkkoleta Buna ziua! Stie cineva sa-mi spuna daca un mic atelier de vulcanizare auto trebuie sa aiba autorizatie rar pentru a putea functiona legal si in ce consta ... (vezi toată discuția)
Unde se reclama un service auto? FrauD FrauD Buna ziua, Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam un service auto, pentru ca functioneaza fara autorizatie? Va rog sa nu imi spuneti ca la politia locala, ... (vezi toată discuția)
Intrebare activitate control service auto neautorizat la onrc smara_1009 smara_1009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea intrebare: Ce autoritate sau instituție publica are atributiuni de constatare, control și ... (vezi toată discuția)