avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

Fiind angajat al unei companii din tara, am fost relocata in alt oraș.Desi am inceput activitatea in noua locație, de doua saptamani,nu mi s-au a dat nici un act în care sa se precizeze schimbarea locației.Nu trebuia să semnez un act adițional? Ce prevede legislația?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 2 Octombrie 2017
Art. 41 C.mun.
(1) Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.
(2) Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
(3) Modificarea contractului individual de muncă se referă la oricare dintre următoarele elemente:
a) durata contractului;
b) locul muncii;
,,,,,

Art.17 C.mun.
...
(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, anterior producerii modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege sau in contractul colectiv de munca aplicabil.
,,,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contract de munca, modificare timp de lucru RINCIK RINCIK Am o intrebare,sunt angajata de 3 luni in cadrul unei companii,cand am fost angajata mi s-a facut contract de munca cu 4 ore de lucru.Mi s-a zis ca se poate ... (vezi toată discuția)
Contract de munca parte -time delia2007 delia2007 Buna ziua. Pentru modificarea timpului de munca in cadrul unui contract de munca , trebuie doar sa inchei un act aditional cu acordul ambelor parti ? (vezi toată discuția)
Modificarea naturii unui contract de munca Karmen_2 Karmen_2 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca un contract incheiat pe perioada determinata se poate modifica in contract pe perioada nedeterminata. Cu multumiri (vezi toată discuția)