avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Grad de handicap
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Grad de handicap

Buna ziua,inainte sa fac 18 ani aveam gradul 1 de handicap,insa acum dupa ce am facut 18 ani mi-au dat gradul 2.
Stie cineva cum se fac aceste incadrari?
Mentionez faptul ca nu vad de loc cu un ochi,iar cu celalalt vad prost,acesta fiind motivul handicapului,iar la evaluarea psihologica mi-au propus gradul 1,deci trebuie sa fi fost din cauza evaluarii medicale,stie cineva care este campul vizual pentru gradul 1 de handicap,tinand cont ca vad doar cu un ochi?

Alte discuții în legătură

Acuitate vizuala electrician mentenanta danut2r danut2r As dori sa stiu care sunt conditiile de lucru la inaltime in ceea ce priveste acuitatea vizuala in meseria de electrician? Mai bine spus am fost respins de ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap vizual (are rost sa ma agit?) fergus fergus Buna ziua. Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Elladyyy Elladyyy As dori sa stiu daca se acorda pensie pentru miopie,si daca da,de la ce dioptrie se acorda aceasta.Multumesc. (vezi toată discuția)