avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nu am activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nu am activitate

Firma am infiintat-o la mijlocul lunii trecute(septembrie),nu am avut nici o activitate pe aceasta,din punct de vedere contabil trebuie sa fac ceva?Mentionez ca nu am inca un contabil.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian UNIC , utilizator 13:21, 3 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Inchei Contract de prestari servicii cu un contabil.
2. Contabilul intocmeste (2 exemplare) si Dv personal depuneti la ANAF vectorul fiscal (Formularul 010).
3. Mergi la un notar si imputernicesti contabilul sa semneze electronic declaratiile fiscale
4. Pana in 25 Oct contabilul depune electronic D100, cu imp microintreprinderi 0(zero)
Mulțumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Declaratii ditabetina ditabetina buna ziua, am fost firma platitoare de impozit pe profit(16%), neavand cifra de afaceri de 65000euro am fost trecuta ca firma platitoare de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal onimada onimada De curand am infiintat un Srl-D. Pentru acte m-a ajutat un consilier juridic care mi-a zis ca numai e necesara anexa A1 privind vectorul fiscal, desi eu am ... (vezi toată discuția)