avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu si spor vechime
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu si spor vechime

Buna ziua!Ma numesc Radoi Cornelia si din data de 2.03.2016 am fost angajata cu contract individual de munca ,ca personal contractual,la Primaria Scorteni,judetul Prahova,cu un salariu de incadrare de 1294 lei brut.Anul acesta,noua secretara mi-a spus sa fac o cerere prin care sa solicit recalcularea salariului de incadrare,intrucat salariul minim pe economie la data angajarii mele era de 1250 lei si sporul de vechime(aveam la data angajarii 10 ani si 4 luni vechime in munca) ar fi trebuit sa fie adaugat la salariul minim pe economie.
Dupa 6 luni de la cerere imi spune ca nu se poate sa-mi recalculeze nimic,ca am fost incadrata bine.Nu mai inteleg nimic!!!Va rog sa imi spuneti si mie daca incadrarea a fost corecta,sau mai trebuie sa insist sa imi recapat drepturile banesti neacordate.
Multumesc!Cu stima,Cornelia Radoi

Alte discuții în legătură

Salarizare primarii coradora coradora care este salariul unui consilier cu o vechime de 3 ani in cadrul unei primarii (vezi toată discuția)
Nelamuriri spor vechime - salarii functionar public si contractual intr-o primarie. daia ileana daia ileana Buna ziua. Vin cu o noua intrebare in acest forum, cu speranta ca voi primi ajutor asa cum s-a intamplat de fiecare data cand am avut nelamuriri. Pe scurt voi ... (vezi toată discuția)
Salariul unui inspector asistent marcyz marcyz Buna ziua. In prezent am salariul de incadrare de 866 la care se adauga spor vechime de 5% si spor calculator de 10%. La sfarsitul anului s-au acordat majorari ... (vezi toată discuția)