avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit Padure
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit Padure

Buna ziua
Am depus la primarie cererea de scutire impozit atasind raspunsul de la ocol.....citez...
Referitor la cererea dv.catre noi ,va comunicam ca parcelele care fac parte din titlu dv.de proprietate si la care aveti contract de paza, se incadrau in grupa 1-functionala,cu functie de protectie la data retrocedarii....inchei citatul.
La primarie ni se cere acuma sa demonstram ca actualmente mai face parte din cat 1?deoarece in raspunsul dat de ocol sar fi scris.
...se incadrau la data retrocedarii....
Va intreb ca o functie de protectie de padure in timp isi schimba statutul?
Daca da prin ce metode acte am nevoie.
Multumesc dinainte pt.raspuns.

Alte discuții în legătură

Scutire taxa impozit padure Ladislau-Tiberiu Ladislau-Tiberiu Buna ziua Am depus la primarie cererea de scutire impozit,(cod fiscal din 2015-in vigoare din 01.01.2016...art.464/w)intrucat padurea se incadreaza la grupa ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit Ladislau-Tiberiu Ladislau-Tiberiu In ce lege nr./an...eventual rectificat...este reglementat scutirea taxa impozit la primărie locală pentru teren forestier grupa -1-funcțională,adică ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)