avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru sfidarea organelor de politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru sfidarea organelor de politie

Buna ziua , cat este amenda pentru sfidarea organelor de politie ? Dupa o cearta conjugala a fost chemata politia . Barbatul nu aprezentat CI , avandul la masina si a raspuns arogant si mistocar cand au cerut data nasterii . Au spus ca vor da amenda pentru sfidare . Care este suma ? Sau intre ce valori poate fi amenda ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Posibil abuz politie Andreiparvu Andreiparvu Buna seara! Va rog daca se poate sa fiu lamurit si ajutat intr-o problema:Anul trecut am imprumutat masina unui prieten la rugamintea acestuia.Acesta,insotit ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a conduce cipb cipb Buna ziua. In 2009 mi s-a intocmit dosar penal. Abia dupa 2 ani am ajuns la procuror pentru a vedea care sunt acuzatiile: 1)Sfidarea organelor de politie si 2) ... (vezi toată discuția)
Pot fi amendata de 2 ori pentru un presupus fapt? Standolariu Mariana Standolariu Mariana BUNA ZIUA,POVESTEA MEA E LUNGA DAR O SA INCERC SA O REZUM PE CAT POSIBIL.AM FOST CHEMATA LA POLITIE VERBAL PE MOTIV CA MASINA MEA A FOST IMPLICATA INTR-UN ... (vezi toată discuția)