avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comert ambulant cu butelii ( gaz imbuteliat )
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comert ambulant cu butelii ( gaz imbuteliat )

conf. cod CAEN 4778 este necesar obtinerea autorizatiei de functionare de la primaria pe a carei raza administrativ teritoriala efectuez acte de comert cu butelii, conform OG 99/2000 ??
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:03, 11 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata pentru locul de depozitare a buteliilor de gaze, sa obtineti avizul ISU pentru amplasare si autorizatie de la primarie pentru amplasamentul depozitului/ platforma betonata/ rasteluri cu parasolar, etc.
Puteti comercializa butelii incarcate numai daca detineti un contract valabil incheiat cu firma care incarca butelii/ distribuie butelii.
Punctul de lucru/ de distributie trebuie declarat/ inregistrat ca firma la Registrul comertului si sa declarati activitatea la ANAF pentru plata taxelor si impozitelor datorate.
Buna ziua ! Nu doresc sa amplasez nimic, comercializez la comanda din masina ( comert ambulant).Ma intereseaza daca trebuie sa obtin autorizatie de la primarie conform OG 99/2000, deoarece functionez in baza cod CAEN 4778
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
12254, utilizator
Si pentru comert ambulant aveti nevoie de autorizatie de la primarie.
In plus, masina de transport trebuie sa indeplineasca conditiile de transport produse periculoase si sa detienti autorizatie de la ITM, ISU si politie.
Va trebuie si licenta de transport produse periculoase.
Stau la curte și sunt vecin cu cel care face comerț cu butelii.Vine o firma și aduce butelii la el sa le comercializeze.Este legal ca și distanta dintre noi exista pericol?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza ISU-PSI, ITM, primaria, ANAF, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Trebuie verificate conditiile de depozitare si de comercializare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de funcționare iulianmoldovan77 iulianmoldovan77 Bună. Pentru o firmă de transport cod caen 4941, care nu isi desfasoară activitatea la sediu, este necesară autorizatia de functionare de la primărie? ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare moisegabriela55 moisegabriela55 Buna, SRL, microintreprindere, nou infiintat, magazin mixt cu desfasurarea activitatii la sediul social, la parterul casei mele - CAEN 1083, 4721, 4724, ... (vezi toată discuția)
Administratie total3r total3r va rog un sfat in urmatoarea problema:am primit de la primarie o adresa prin care in urma unei hotarari de consiliu trebuie sa obtin un acord de functionare pt ... (vezi toată discuția)