avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu știu ce să fac
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu știu ce să fac

Acum 3-4 luni am făcut cerere separare gaz. M am dus la investitorul inițial sa i cer acordul și sa i plătesc. El mi a dat acordul și a spus că nu a luat de la nimeni nici un ban, deci nu mi ia nici mie. Mi am făcut separarea de gaz. Astăzi m am trezit în posta cu niste foi, pe care erau tot felul de calcule, făcute de investitorul inițial, în care spune că trebuie sa i dau o anumită sumă de bani( destul de multi) și pe lângă asta sa mai dau și la anumiți vecini, în condițiile în care am aflat că nimeni nu i a platit nimic când s au racordat la țeavă. Ce mă sfătuiți să fac?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2017
kantorm, utilizator

Alte discuții în legătură

Acceptul vecinilor pentru racordare la gaz iga iga chirias la stat; incalzirea in iarna asta ,facinduse electric la mine ,am platit 3500ron,am reusit sa fac rost de bani pentru racord gaze dar asociatia care ... (vezi toată discuția)
Agent autorizat intalatii gaze Vlad46 Vlad46 Buna ziua, Imi puteti spune daca se poate afla cine a monatat teava de gaze pentru centrala la bloc? Vecinul care s-a ocupat de lucrare acum aproximativ 15 ... (vezi toată discuția)
Racord gaze aariam_a aariam_a Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Locuiesc la bloc la etajul 2 si vreau sa ma racordez la gaze, teava de gaze ... (vezi toată discuția)