avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Transcrierea căsătoriei/divorțului din Japonia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Transcrierea căsătoriei/divorțului din Japonia

Buna seara, Ma numesc Bunduc.In urma cu mulți ani,am fost căsătorită cu cetățean japonez iar ulterior am divorțat! Căsătoria precum di divorțul , nu au fost transcrise in registrele de stare civilă românești! Doresc neaparat sa înscriu schimbările de stare civilă produse in România.Ca acte doveditoare,am certificat de căsătorie/divorț eliberate de primăria orașului in care am înregistrat căsătoria și divorțul! Menționez ca singura forma de recunoaștere a căsătoriei /divorțului in Japonia ,este primăria care eliberează cele doua documente și ulterior trecerea/radierea (din)in registrul de familie al soțului! Specific ca legătura cu fostul soț nu exista,neavând sub nici o forma posibilitatea de a-l contacta prin urmare ,imposibil de a intra in posesia unui act de identitate a acestuia,necesar in procesul de transcrierea a căsătorie/divorțului!Va rog sa îmi Spune-ți,în acest caz, ce cale legală ar trebui sa urmez și ce documente trebuie sa pun la dispoziția autorităților romane! Cu respect,va multumesc ! Bunduc

Alte discuții în legătură

Prima carte de identitate cu tata de necontactat AMarinelaB AMarinelaB Buna seara! Ma numesc Marinela și am nevoie de un raspuns exact! Am fost căsătorită in Japonia apoi am divorțat !Casatoria/divorțul nu au fost transcrise ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)
Exequator ANDREEAMIAMI ANDREEAMIAMI Buna seara,am si eu nevoie de ajutor pt a demara aceasta procedura.Trebuie sa obtin transcrierea unui certificat de divort din SUA.In 4 luni max!!!! Am nevoie ... (vezi toată discuția)