avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TERMEN ELIBERARE CERTIFICAT FISCAL PERSOANA FIZICA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TERMEN ELIBERARE CERTIFICAT FISCAL PERSOANA FIZICA

Buna ziua,

Am vazut mai multe discutii referitoare la acest subiect: eliberarea Certificatului Fiscal pentru persoane fizice. Nu gasesc insa termenul si temeiul de eliberare al acestui CERTIFICAT FISCAL. In codul fiscal la art. 113, elibererea in termen de 2 zile de la depunerea cererii cred ca este vorba de Certificatul de atestare fiscala (persoane juridice sau PFA), nu-i asa? Pe de alta parte, in cazul in care nu se elibereaza in termenul prevazut de lege, ce se poate face? De asemenea, exista vreo prevedere expresa prin care nu se poate trimite o copie in format electronic?

Am solicitat eliberarea unui asemenea certificat pentru participarea la programul RABLA. Cum nimeni nu stie "cum, cand, cat", cel de luna trecuta si-a pierdut valabilitatea iar acum a trecut o saptamana (calendaristic). Cererea am depus-o online, prin intermediul platformei locale, si are numar de depunere (zi+ora).
Va multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
madalini, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura rabla magdalena1957 magdalena1957 As dori sa stiu,va rog, daca pentru a mi se elibera certificatul de atestare fiscala necesar pentru programul Rabla trebuie sa iau timbre fiscale si cat ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auraneg auraneg Buna ziua, Persoanele care nu au nici case,nici terenuri,nici auto pot cere certificat fiscal?Pe ce criterii se elibereaza acesta? (vezi toată discuția)
Eliberare certificat fiscal altei persoane decat proprietarului FLORIANMATEI FLORIANMATEI Certificatul fiscal privind impozitele si taxele locale se poate elibera si altei persoane care nu este proprietar? In speta unei persoane cu care se afla ... (vezi toată discuția)