avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord Funcționare Primărie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord Funcționare Primărie

Locuiesc la casă, nu am pereți comuni cu nici un alt vecin, am înființat o firmă cu activitate de comerț cu amănuntul al băuturilor în magazine specializate, CAEN 4725. Am nevoie de acord de funcționare de la Primăria locală ? Prin legi am observat că acest acord este necesar DOAR în cazul în care activitatea s-ar desfășura pe spațiu public, ceea ce la mine nu e cazul.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
dietmarkrutsch, utilizator
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 15:44, 9 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Situatia difera de la o primarie la alta!
Spre exemplu, in Bucuresti unde sunt 6 sectoare, adica 6 primarii si 6 consilii locale, pentru acest tip de activitate ati avea nevoie de autorizatie in 4 din cele 6 sectoare, deoarece fiecare consiliu local a adoptat cate o Hotarare, care reglementeaza procedura de autorizare pe plan local!
In sectoarele 1 si/sau 2 acest tip de activitate nu are nevoie de autorizatie de la primarie!

Bineinteles, trebuie sa aveti in vedere toate celelalte obligatii legale, cum ar fi obtinerea Documentului de Inregistrare sanitara veterinara, etc

Succes!
Sursa: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)
Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)