avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Recuperare sume de natura salarială cu titlu de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Recuperare sume de natura salarială cu titlu de prejudiciu (8-9 ani în urmă)

Buna ziua, am lucrat la o primarie timp de 5 ani (2007-2012) si am primit ieri (04.10.2017) o instiintare precum ca am de plata 4596 lei + dobanzi (aproximativ 10.000 lei) ca prejudiciu -drepturi salariale reprezentand norme de hrana acordate in perioada 2008-2009 , in baza deciziei Curtei de Conturi Galati din anul 2014!!!
Este legal asa ceva?
Prescriptia nu era de 3 ani?
Rog a fi indrumat catre un avocat specializat in probleme de genul acesta de preferat din Jud Galati,

Alte discuții în legătură

Prejudiciu descoperit de curtea de conturi tonu_adrian tonu_adrian Buna ziua, am lucrat la o primarie timp de 5 ani (2007-2012) si am primit ieri (04.10.2017) o instiintare precum ca am de plata 4596 lei + dobanzi (aproximativ ... (vezi toată discuția)
Curtea de conturi mirceamonac mirceamonac In anul 2012 CC constata faptul la UAT comunas-a acordat spor de dispozitiv 25% nelegal. Decizia Curtii a fost contestata. Tribunalul SM respinge actiunea in ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica legea 124 din 23 septembrie 2014 bicatraianilie bicatraianilie Exonerarea in baza Legii  nr. 124 din 23 septembrie 2014 (-privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale personalului plătit din ... (vezi toată discuția)