avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata credit nevoi personale

Am un credit nevoi personale făcut în 2008 la care am întârziat cu plata ratelor drept pentru care m-au preluat cei de la Credit Expres in anul 2012.La ei am plătit intr-un cont bancar până în primăvara acestui an fără o înțelegere de plata exacta ,fără semnarea unui contract ceva cu cei de la Credit Express.
Cei de la Credit Express mă pot da în judecata pentru executare silită chiar dacă cu aceștia nu am semnat nimic?
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2017
Monica Boeru, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa le solicitati informatii legate de credit: cat mai aveti de plata, scadentar si sa va emita documentele acestea in scris. Astfel, veti sti exact cat mai aveti de plata si cel mai important: daca mai aveti. Aveti grija la dobanzi. Fiind un credit vechi, cu siguranta acel contract ascunde si clauze abuzive. Sfatul meu este sa le solicitati in scris toata informatiile, si daca nu primiti raspuns sa apelati la un avocat pentru a-i notifica.
Nu asta am întrebat. Știu cât mai am de plata primeam mereu notificări acasă în fiecare lună în care din total îmi scădea exact suma depusă.
Contractul este facut intre banca si firma de recuperare, firma de recuperare a achitat bancii datoria dvs. si toate obligatiile dvs. s-au transferat catre ei. Nu au de ce sa va execute daca dvs. platiti conform notificarilor si aveti dovezi pentru acestea. Singura problema e ca o sa platiti mai mult, datoria initiala + cheltuielile lor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca dvs. considerati ca v-am sfatuit degeaba - imi cer scuze pt interventie. Este o practica unitara a societatilor de recuperari creante sa nu treaca sumele totale: riscati sa platiti dobanzi la fel de mari ca debitul initial. Va doresc succes.
Mulțumesc mult.
Am crezut ca nu m-ați ințeles,îmi cer scuze.
Ideea era ca nu am mai platit de multe luni (din motive)personale și intrebam dacă au dreptul legal sa transmită dosarul în instanță dacă cu ei nu am semnat nimic .Vă mulțumesc și îmi cer scuze încă o data dacă am supărat cu ceva.

Alte discuții în legătură

Executare silita ceruta de o firma de recuperari creante vrica vrica Cum este posibil sa cumperi o creanta a unei pers.fizice fara sa ceri contract si situatia platilor?CUM E POSIBIL SA anunte ca am o datorie pentru care sa nu ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)
Dobanda majorata fara notificare ALEXANDRAR ALEXANDRAR Mi-a fost majorata dobanda in luna ianuarie la un credit (vechime 2 ani) contractat la BRD fara sa fiu anuntat.In contractt scrie ca banca poate indexa ... (vezi toată discuția)