avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita ceruta de o firma de recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita ceruta de o firma de recuperari creante

Cum este posibil sa cumperi o creanta a unei pers.fizice fara sa ceri contract si situatia platilor?CUM E POSIBIL SA anunte ca am o datorie pentru care sa nu aiba nici un act prin care sa dovedeasca veridicitatea celor afirmate?
Mie imi face o instiintare de plata si imi spune ca in 48 ore sa platesc o suma despre care nu au cunostiinta din ce se compune si ce acte au stat la baza (contract,desfasuratorul platilor,ce actiuni a intreprins Raiffeisen ca sa recupereze debitul meu)
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 23:30, 23 Noiembrie 2009
EOS KSI este "recuperatorul" bancii prin cumparare de la aceasta a datoriei dvs. Daca va veti interesa la banca veti vedea ca aceasta va va raspunde ca nu mai aveti niciun debit la ea. Din pacate si dezavantajul este ca penalitatile si dobanzile sunt mai mari decat la banca si curg zilnic. In cele mai multe cazuri sunt credite vechi, poate de ani, si daca le cereti va vor da si o gestiune de debit, dar veti constata ca penalitatile si dobanda sunt mai mari decat datoria in sine.
Va multumesc ca imi dati dreptate sa afirm ca cei de la EOS-KSI sint niste Excroci
Cum as putea sa verific debitul comunicat de excroci intrucit de mine isi bat joc si ma trimit la banca sa le aduc eu situatia platilor creditului?Au afirmat ca ei nu stiu decit data incheierii contractului Doar atit
ei trebuie sa va dovedeasca ce reprezinta sumele pe care vi le pretind si in ce baza :D
eu_inginer a scris:

ei trebuie sa va dovedeasca ce reprezinta sumele pe care vi le pretind si in ce baza :D

si formula de calcul a dobanzilor =D> fara documente justificative nu aveti de ce sa le platiti nimic #-o

ati primit vreo notificare de la ei ? daca da, raspundeti-le prin posta cu confirmare de primire si solicitati detalii in scris, copii xerox dupa contractul initial de credit, dupa grafic, si tot ce poate fi relevant in situatia dvs pt stabilirea exacta a sumei pe care o veti avea de plata ; semnate si stampilate conform cu originalul atat de creditorul initial (banca) cat si de o persoana din conducerea firmei de recuperari. #-o

fara documente nu acceptati sa faceti plata =D>

si inca ceva... copie dupa contractul de cesiune de creanta ... sa aveti certitudinea ca firma de recuperare a preluat legal creanta
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2009
new_2009, utilizator
Va multumesc foarte foarte mult pentru raspuns m-am mai linistit eram disperata ca nu pot sa inteleg acest mod de a fi pusi pe drumuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema eos ksi romania alinaeg alinaeg Buna ziua, Va rog mult daca ma puteti ajuta si pe mine in ceea ce priveste rezolvarea unei probleme pe care o am cu o firma de recupereri credite EOS KSI ... (vezi toată discuția)
Somatie girant de la societate recuperari creante ifti1967 ifti1967 O cunostinta de- a mea, la care sunt girant, nu si-a achitat creditul de nevoi personale la Banca Raiffeisen, banca a cesionat debitul firmei de recuperari EOS ... (vezi toată discuția)
Datoria mea este exigibila sau nu? Lia T. Lia T. Raiffeisen Bank S.A. a cesionat creanta (datoria mea catre banca, aferenta unui contract de credit) la data de 27.10.2011, catre EOS KSI Romania S.R.L. EOS ... (vezi toată discuția)