avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Art. 81 (d) Drepturile persoanei vătămate
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Art. 81 (d) Drepturile persoanei vătămate

Art. 81 Drepturile persoanei vătămate
d) dreptul de a fi informată, într-un termen rezonabil, cu privire la stadiul urmăririi penale, la cererea sa expresă, cu condiţia de a indica o adresă pe teritoriul României, o adresă de poştă electronică sau mesagerie electronică, la care aceste informaţii să îi fie comunicate;

ÎNTREBARE: Care este durata "termenului rezonabil" ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:08, 8 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
După părerea mea 30 de zile.
Multumesc. Sa depun o noua cerere sau sa astept raspuns?
Asteptati raspuns.
Oricum mare raspuns nu o sa primiti.
Au trecut 85 de zile. Ma pot adresa Inspectiei Judiciare? Multumesc
Nu vad la ce va va ajuta.
Oricum răspunsul va fi unul formal.

Ca sa urgenteze cineva ceva trebuie să își angajeze avocat.
Stilul avocatului este important pentru ca forțează răspunsuri de la organul respectiv.
Tehnica folosită este foarte importanta pentru ca nu orice ajuta...

Alte discuții în legătură

Informare privind stadiul urmăririi penale Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Bună seara, Conform art. 81 alin. (1) lit. d) din C. proc. pen, \"dreptul de a fi informată, INTR-UN TERMEN REZONABIL, cu privire la stadiul urmăririi ... (vezi toată discuția)
Informatii din timpul unei anchete ale politiei acrucspiru acrucspiru Buna ziiua, In urma cu cca 2 luni am fost victima unui furt. Mi-au fost furate acte, telefoane si bani. (deci implicit hotii stiu adresa unde locuiesc). Am ... (vezi toată discuția)
Agresata de fostul iubit Biancabyuu Biancabyuu Bună ziua. Tocmai am depus ieri o plângere,urmată de o declaratie împotriva fostului meu iubit, deoarece m-a abuzat fizic. Mi s-a spus că i se v-a ... (vezi toată discuția)