avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... RESTRICTED (when complete)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

RESTRICTED (when complete)

Daca ma poate ajuta cineva cu acest articol de lege din Anglia. Am incalcat o regula de circulatie, mersul inapoi pe autoband pe o distanta de 5-6 m.
''Bail: Police and Criminal Evidence Act.1984 sec.47-3-(a) and Bail Act. 1976. Failure to surrender to custody at the appointed time and place. Without reasonable cause is a criminal offence for whice you may be liable to 12 months' imprisonment and/or a fine."
Am fost retinut pentru noua ore la sectia de politie si la eliberare mi-a fost inmanata o hartie cu articolul de lege mai sus mentionat.
Am marea rugaminte daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca pot sa parasesc Anglia, sa nu fiu retinut la aeroport, si in cazul in care se judeca in lipsa ce patesc. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:24, 11 Octombrie 2017
Daca nu va prezentati cand vi se cere, este infractiune, poate fi pedepsita cu 12 luni de inchisoare sau amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pentru o amenda si puncte scazute la licenta de conducator auto Lucius213 Lucius213 Buna ziua, am fost oprit de politie in Anglia si nu aveam datele la mine permis , asigurare a masinii certificat de verificare etc .. masina fiind imobilizata, ... (vezi toată discuția)
Riscuri daca nu ma prezint in instanta uk, in calitatea de martor din partea acuzarii. eu sunt in romania acum... ContSters308457 ContSters308457 Buna seara , numele meu este O , si va adresez urmaroatea intrebare de Drept International , eu fiind acuma in Romania, speta producandu- se in Anglia: Anul ... (vezi toată discuția)
Fotografie de pe facebook distribuita pe alt site fara acordul meu vlad_style22 vlad_style22 Bună seara, îmi cer scuze că vin aici cu acest cont nou şi fără a avea un \\"trecut\\" în spate însă sunt destul de \\"disperat\\" în momentul de ... (vezi toată discuția)