avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Mai bine sa nu recuperez Timbrul de mediu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Mai bine sa nu recuperez Timbrul de mediu?

Am pregatite toate actele ca sa recuperez Timbrul de mediu, dar ezit sa o fac. Poate fi o cursa a statului? Stim sigur ca se va pune o noua taxa probabil anuala in functie de norma de poluare. Cei care nu-si recupereaza Timbrul de mediu ar avea cumva sansa sa fie scutiti de noua taxa? Raspuns corect 100% stiu ca nu poate exista in Romania, dar suma de recuperat fiind mica, 170 lei, poate mai castigat sunt sa o las nerecuperata?

Alte discuții în legătură

Proces recuperare taxa pe rol, pot vinde masina? marean1 marean1 Am platit taxa in feb. 2012, procesul este pe rol din mai 2014.as vrea sa stiu in cazul in care vand masina pana se va da sentinta definitiva, viitorul ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)