avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Proces recuperare taxa pe rol, pot vinde masina?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Proces recuperare taxa pe rol, pot vinde masina?

Am platit taxa in feb. 2012, procesul este pe rol din mai 2014.as vrea sa stiu in cazul in care vand masina pana se va da sentinta definitiva, viitorul proprietar va fi obligat sa plateasca el noua taxa atunci cand se va da sentinta, sau doar la revanzarea de catre noul proprietar se va plati din nou? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 14:06, 16 Septembrie 2014
in momentul in care doriti sa vindeti veti avea nevoie de acea adeverinta de la ANAF cum ca este platita taxa de poluare. banuiesc ca daca procesul nu este terminat, acea adeverinta va fi cum ca taxa de poluare este platita si nerecuperata, astfel ca , cumparatorul nu o va plati. Insa dupa ce o veti recupera, acesta la revanzare nu va putea obtine acea adeverinta de la ANAF astfel ca noul cumparator va trebui sa o achite. Probabil pana la sfarsitul anului se vor castiga si dosarele privind timbrul de mediu si va da in judecata si va castiga inmatricularea fara taxa sau recuperarea timbrului de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Taxa auto sol75 sol75 Am cumparat o masina anul trecut sunt al treilea proprietar cand am fost la anaf mi sa spus ca taxa de mediu a fost recuperata de primul proprietar. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)