avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Doresc sa comercializez arbori fructiferi la ghiveci
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Doresc sa comercializez arbori fructiferi la ghiveci

Buna ziua, as dorisa imi deschid o afacere care consta in faptulde a cupara arbusti de la pepiniere cu certificat, sa le pun in ghivece si sa le vand la florari. Pamantul in care pun arbori trebuie sa fie certificat? Ghivecele trebuie sa fie cumparate tot pe firma? Ce autorizati imi sunt necesare?. Astept un raspuns, va mutumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Buna ziua as dori sa incep o afacere cu un singur tip de brad ... Stoica Ionut Cristian Stoica Ionut Cristian Buna ziua as dori sa incep o afacere cu un singur tip de brad si acela este molid argintiu.Vreau sa stiu daca incep sa cumpar de la pepiniera puieti ii ... (vezi toată discuția)
Spatiu pentru desfasurarea activitatii ca pfa ginjuandreia ginjuandreia Vreau sa imi deschid o mica afacere, ca si PFA. Am un apartament pe numele meu, situat la parterul unui bloc.Langa bloc am concesionat o suprafata de pamant si ... (vezi toată discuția)
Scadere din gestiune flori moarte. btraian btraian Buna ziua! Sunt la inceput de drum cu o florarie unde vand flori la ghiveci si flori la fir si nu stiu cum ar trebui sa fac cu florile care mor (fie ca sunt ... (vezi toată discuția)