avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Scadere din gestiune flori moarte.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Scadere din gestiune flori moarte.

Buna ziua! Sunt la inceput de drum cu o florarie unde vand flori la ghiveci si flori la fir si nu stiu cum ar trebui sa fac cu florile care mor (fie ca sunt deja bolnave, fie ca se trec si nu le mai cumpara nimeni) si trebuie sa le arunc.
Ma gandesc ca din moment ce le-am inregistrat facturile, logic ar fi sa am si facturi cu vanzarea lor, iar eu cum nu le vand si sunt nevoit sa le arunc, cum justific asta in cazul unui control?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Control transport marfa - nelamurire! Daram Daram Am transportat cu o masina mica o cantitate mai mare de flori la ghiveci, cumparate de Ungaria. In prima localitate dupa ce am trecut vama am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu unitatile de masura ContSters61743 ContSters61743 buna ...am si eu o intrebare...daca am o factura de intrare marfa cu unitatea de masura sa spunem in metrii si eu o inregistrez in contabilitate in bucati(cu ... (vezi toată discuția)