avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Circulatie cu permis suspendat.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Circulatie cu permis suspendat.

Ce se poate intampla?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
Dapix75, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix75 , utilizator 13:47, 5 Decembrie 2018
Dosar penal. Probabil cu supendare...daca nu aveti cazierul patat.
Dapix75 a scris:

Ce se poate intampla?

Acum 2 seri am fost oprit la un filtru. Alcooltest 0.14 g. Dl polițist mi-a luat actele si după ce scrie procesul verbal imi aduce actele , suspendare pe 90 de zile ,amenda si dovada. Plec linistit si după 20 de minute dau in radar 71 km/h la limita de 50 km/h. Ofer linistit dovada si surpriza. Dl polițist îmi spune că nu aveam drept de circulatie conform dovezi pe care o aveam fiindcă scria pe ea fara drept de circulatie. In fine au spus dosar penal. Stiu ca sunt vinovat pt alcool. Dar primul polițist dandu-mi dovada nici prin cap nu mi'a trecut ca nu mai pot circula din acel moment. Eu am fost convins că peste 14 zile incepe perioada de 90 de zile suspendare
. In mod normal primul echipaj trebuia sa procedeze la imobilizarea autovehiculului si sa nu mai ma lase sa-mi continui deplasarea.? Eu am asimilat fiind vorba de contravenție ca mai pot circula 14 zile. Sunt tare nelămurit. Un ajutor cu un sfat? Va multumesc !
Dapix75, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, dovada e fara drept de circulatie, daca v-ati fi uitat, ati fi vazut...
Totusi, curios ca politistul v-a lasat sa plecati, ar fi trebuit sa scoata masina in afara partii carosabile daca nu mai erati cu cineva care sa poata conduce mai departe. Erati singur in masina?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Ca sa scăpați de cazier încercați să va angajați avocat care sa va apere bine.
Trebuie vazut ce se afla la dosar.
Era mai grav daca conduceati fără permis.
Era grav si daca făceați accident.
Da. Eram singur in masina.

In cazul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, dovada e fara drept de circulatie, daca v-ati fi uitat, ati fi vazut...
Totusi, curios ca politistul v-a lasat sa plecati, ar fi trebuit sa scoata masina in afara partii carosabile daca nu mai erati cu cineva care sa poata conduce mai departe. Erati singur in masina?

Dapix75, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Daniel93 Daniel93 Salut! Am fost oprit in trafic de catre politia ''Salaj-Zalau'' , am fost testat cu alcooltest rezultatul fiind 0.26.Mi-au suspendat permisul pe 90 zile cu ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis sub influența bauturilor alcoolice Planetară Planetară Buna seara! Am cerut cheia mașinii unui prieten pentru a lua ceva din masina , fiind la un club , si mi a venit proasta idee sa dau o tura , ce se putea ... (vezi toată discuția)
Am condus cu permisul suspendat Vecinu Vecinu In data de 22.04.2016 la ora 16:45,eram pe o strada secundara la volanul unei dube si prin fata mea a trecut un echipaj de politie fapt pentru care m-am ... (vezi toată discuția)