avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Circulatie cu permis suspendat.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Circulatie cu permis suspendat.

Ce se poate intampla?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
Dapix75, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix75 , utilizator 13:47, 5 Decembrie 2018
Buna ziua! Dupa lungi asteptari,am reusit prin iulie sa dau de D-l politist ce se ocupa de dosar,am dat o declaratie si pana in noiembrie nimic. Am reusit sa dau de D-l anchetator si mi-a spus sa-l sun in 28 noiembrie,ceea ce am si facut. Mi-a spus sa astept primirea solutiei acasa,solutie de clasare si apoi imi pot ridica permisul. Din experienta dumneavoastra cat timp dureaza pana ce voi primi aceasta solutie? Multumesc anticipat!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Situația este mai complicată daca nu ă avut permis dar tot are sanse.
Depinde de mai multe circumstante si foarte mult de circumstanțele personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Daniel93 Daniel93 Salut! Am fost oprit in trafic de catre politia ''Salaj-Zalau'' , am fost testat cu alcooltest rezultatul fiind 0.26.Mi-au suspendat permisul pe 90 zile cu ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis sub influența bauturilor alcoolice Planetară Planetară Buna seara! Am cerut cheia mașinii unui prieten pentru a lua ceva din masina , fiind la un club , si mi a venit proasta idee sa dau o tura , ce se putea ... (vezi toată discuția)
Am condus cu permisul suspendat Vecinu Vecinu In data de 22.04.2016 la ora 16:45,eram pe o strada secundara la volanul unei dube si prin fata mea a trecut un echipaj de politie fapt pentru care m-am ... (vezi toată discuția)