Buna ziua! Revin cu o intrebare legata de 2 popriri pe care le am pe contul de salariu.
Pe contul de salariu am 2 popriri cu o valoare aproape identica. Banca vireaza toata suma care imi este poprita, respectiv 50% din salariu, doar popririi care a fost instituita cu data mai veche, lucru care nu mi se pare normal. Mi se retine din salariu o suma destul de mare, iar daca banii nu se impart la ambele popriri, ma gandesc ca risc sa fiu executat silit de executorul care a instituit a doua poprire, deoarece el nu primeste nimic din ceea ce mi se retine din salariu.
Banca zice ca sumele poprite se vireaza in ordinea in care au fost instituite popririle, Este legala si normala situatia asta?
Se poate vira catre executorul care are creanta cea mai veche si suma cea mai mare de recuperat. Utlerior, executorul trebuie sa faca repartizarea catre ceilalti executori. Deci este okey, atata timp cat executorul eliberea diferenta de suma.
Despre poprire
yonutz113
Buna seara
Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)
Poprire cont 50%
guschevici
Buna seara ! As dori sa stiu daca este normal pt un credit de nevoi personale neplatit la timp sa ai poprire pe cont 50% poprirea fiind infiintata de doua ... (vezi toată discuția)