avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat 12 ani Gr 2_a încă 21 ani in campul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat 12 ani Gr 2_a încă 21 ani in campul muncii ,4ani pensie invalid.gr 2 ..pot ieși anticipat fara penalitate ? Am 57 ani iar de la comisie am primit decizie definitivă

Total vechime 33 ani din care 12 Gr 2 plus un an pensie Gr 3 și 3 ani Gr 2 .. acum am primit decizie definitivă de la comisie și am 57 ani. Când pot ieși la limita sau anticipat fara penalizare??
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:54, 8 Octombrie 2017
Din cele postate se intelege ca sunteti pensionara de invaliditate.
In a cest caz de la pensie de invaliditate se poate trece doar la cea de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare... Hachico Hachico Buna ziua ,am 56 ani si10 luni ,1964 09,femeie,am 29 ani si 10 luni cu grupa 1 si 2,am lucrat in Rompetrol,din 2019 luna martie sunt pensionata medical gradul ... (vezi toată discuția)
Am 57 ani, la 58ani ies la pensie de drept, pot ieși la pensie ... Tachici Dionisie Tachici Dionisie Am 57 ani, la 58ani ies la pensie de drept, pot ieși la pensie anticipat (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona fara sa fiu penalizata? Stefanpetrut Stefanpetrut Gen:F Data nasterii:19.oct.1954 Stagiul de cotizare:37 ani si 4 luni Alte date: 3 copii, cadru didactic ,in acesta perioada am beneficiat de 45 zile ... (vezi toată discuția)