avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Mod de facturare pentru Germania
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Mod de facturare pentru Germania

Buna ziua,
asi avea o intrebare, daca dorim sa facturam un produs care il trimitem in germania care sunt detalile de care trebuie sa tinem cont si aici ma refer la: t.v.a. , putem sa facturam direct in euro ? ce date trebuie sa le cerem?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
burnete, utilizator

Alte discuții în legătură

Srl fara tva, facturare in germania la persoane fizice ralfytm ralfytm Ceau, numele meu este Ralf si am si o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta :) Am deschis un SRL microintreprindere in Romania neplatitor de TVA, eu voi merge ... (vezi toată discuția)
Pot lucra in germania cu pfa romanesc? mifotea mifotea Salut, tocmai mi-am facut un PFA, vreau sa merg in Germania pentru a colabora cu un unchi in domeniul spectacolelor. Mai exact montari de scene de concert si ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl domeniul import-exportului miez nuca Mariusbogdan75 Mariusbogdan75 Buna ziua! Am și eu o întrebare și aș dori un răspuns cât mai precis. Doresc să deschid o afacere in domeniul import-exportului miez nuca. Precizez de ... (vezi toată discuția)