avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... SRL fara TVA, facturare in Germania la persoane fizice
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

SRL fara TVA, facturare in Germania la persoane fizice

Ceau, numele meu este Ralf si am si o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta :)

Am deschis un SRL microintreprindere in Romania neplatitor de TVA, eu voi merge in Germania pentru o perioada de 6 luni, cum facturez clientilor de acolo?

Detalii pentru a intelege mai bine situatia:
Ofer servicii IT la cetateni din Germania, facturile la persoanele fizice le trimit pe e-mail, iar ei platesc prin transfer bancar.
Practic le voi instala windows, setari de router, etc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:03, 7 Noiembrie 2015
Daca cifra de afaceri anuala nu depaseste 10.000 euro, puteti factura fara T.V.A. Dupa ce depasasiti aceasta suma va inscrieti in R.O.I. si facturati cu T.V.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lucra in germania cu pfa romanesc? mifotea mifotea Salut, tocmai mi-am facut un PFA, vreau sa merg in Germania pentru a colabora cu un unchi in domeniul spectacolelor. Mai exact montari de scene de concert si ... (vezi toată discuția)
Despre achiztiile intracomunitare ale unei firme de transport marfa noua infiintata TighiceanuDragos TighiceanuDragos Buna seara. Am infiintat recent o firma de transport marfa (SRL-D) si sunt total nelamurit in legatura cu achizitia unui camion din Germania sau Olanda. Cum ... (vezi toată discuția)
Achizitie produse din uk - plata tva se face in ro sau uk tonu_adrian tonu_adrian Buna ziua, Vreau sa infiintez o societate prin care sa achizitionez produse (piese auto) din UK. Cum e mai bine de infiintat societatea, platitoare sau ... (vezi toată discuția)