avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cod CAEN editare, corectura, subtitrare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cod CAEN editare, corectura, subtitrare

Bună ziua. Sunt traducător autorizat, înregistrat ca profesie liberală. Pentru servicii de corectare, editare text și subtitrare film trebuie să adaug cod CAEN la un PFA? Eu nu sunt înregistrată momentan în Registrul Comerțului, ci doar la Administrația Financiară? Daca am emis facturi pe astfel de servicii anul trecut și în 2017 sunt în contradicție cu legea? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat-pfa sau pfi? danar122 danar122 Buna ziua, Un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, cu CIF de la Finante, neinregistrat in Registrul Comertului, ce statut are- Persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)