avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitarea și deducerea
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitarea și deducerea

salariile sunt compuse din doua sume cercetare si lucrari cu terti din care reiese un salariu total brut...intrebari... - deducerea se aplica la total salariu brut? - impozitul de 16% la ce suma se va aplica ? Va rog sa ne ajutati cu calul salarial (calculator salariu) ex: un salariat este pontat cu 120 ore/lucrare cercetare si realizeaza venitul de 1.500 lei si 48 ore/lucrari terti si realizeaza un venit de 645 lei rezulta un venit brut total de 2.145 lei.
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 20:10, 9 Octombrie 2017
Ce inseamna "suma cercetare" pentru ca mai nou cercetatorii sunt scutiti in anumite conditii de impozit.(asta daca e ce gandesc eu)
1.Deducerea personala se aplica la suma rezultata din diferenta dintre salariul realizat plus tichete de masa si contributiile sociale.
2. Cota de 16% se aplica la suma rezultata dupa scaderea deducerii personale.
Un calculator corect gasiti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere 2017 marcelctin marcelctin buna ziua. va rog sa ma lamuriti cum se calcureaza corect deducerea, ma refer aici daca tichetele de masa intra sau nu in calculul deducerii. conform ... (vezi toată discuția)
Deducere personala adinamaria48 adinamaria48 Bună ziua am o întrebare deducerea personala se calculează la venit brut adică la salariul minim pe economie.... Am o persoana în întreținere... Un ... (vezi toată discuția)
Calcul venit lunar bambi.2010 bambi.2010 va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza un bonus lunar acordat de angajator si de asemenea deducerea personala, intrucat am 2 copii in intretinere, si in ce mod ... (vezi toată discuția)