avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie, stagiu incomplet
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie, stagiu incomplet

Buna ziua, Mama mea nu are platiti la pensie cei 15 ani, decat 12 ani si 5 luni Anul asta in iunie a implinit 60 de ani. Intrebarea mea e daca beneficiaza de vreo indemnijatie sa vreun ajutor. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:27, 9 Octombrie 2017
Doar de pensie de invaliditate poate beneficia dacă este bolnavă.
Pensia de boala gradul 2, reprezinta stagiu de cotizare, și în câțiva ani, ar completa lipsa celor 2,6 ani până la stagiul de minim 15 ani.
Mai are posibilitatea să cumpere 2,6 ani stagiu de cotizare, și va beneficia de pensie pentru limită de vârstă.
Dacă este sănătoasă, O alta posibilitate ar fi, să se angajeze cu carte de muncă încă 2,6 ani pentru a ajunge la minimul de cotizare de 15 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare AdrianaStefaniaDragomir AdrianaStefaniaDragomir Buna ziua, Sunt nascuta pe 09. 07.1957, actualmente pensionata gradul II cu pensie revizuibila incepand cu 05. 03. 2010. Pe decizia de pensionare de boala, ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta boban81 boban81 Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cand pot iesi la pensie?Sunt nascut in 1953 luna 6 am o vechime de 10 ani la grupa 1,11 ani si 11 luni la grupa 2 si 8 ani la ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru o persoana cu handicap danapetrea danapetrea Buna ziua! As dori sa aflu daca e ceva de facut pentru a beneficia de pensie o persoana cu grad de handicap accentuat,cod handicap:6,cod boala:F20.0 care a ... (vezi toată discuția)