avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare RADET

In luna August 2017 am depus dosarul de debransare Radet unde indeplineam toate conditiile impuse de ei (inclustiv sa mai fie si alte apartamente debransate). Nici pana astazi, 09.10.2017 nu am primt un raspuns. Am sunat la ei si mi-au spus ca este ceva gresit in dosar si ca o sa primesc prin posta mai multe detalii. Intre timp, am aflat ca nu a fost nicio aprobare de la Radet pentru debransare anul acesta. Eu nu mai beneficiez de caldura de la ei si nu mi se pare normal sa mai platesc atata timp cat nu incalc legea in viguare.

Daca se modifica legea, se poate modifica retroactiv? Ma gandesc ca trag de timp pentru ca vor sa dea legea sa nu se mai debranseze nimeni. Este posibil avand in vedere ca am depus dosarul pe alta lege?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
ioanamara, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:22, 9 Octombrie 2017
Dispozitiile legii urmeaza sa opereze in perioada ulterioara adoptarii acesteia-daca legiutorul nu prevede altfel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet -- interpretare hg. 1588/2007 art.12 lit.h) mvaduva mvaduva Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa intepretez formularea \"sa modifice\" prezenta la inceputul HG 1588/2007 Art.12 lit.h) copiata mai jos. Exista voci ... (vezi toată discuția)
Problema administrator / radet marian200089 marian200089 Buna ziua, In august 2015 am cumparat un apartament prin programul prima casa. Una din facilitati era centrala termica deja montata ( cam de 10 ani). Pana ... (vezi toată discuția)
Cui sa adresez ?politie sau judecatorie on.asigurari on.asigurari Buna ziua, Am semnat un contract pentru debransare RADET si firma respectiva nu mai doreste sa intocmeasca proiectul de debransare si nici sa returneze banii. ... (vezi toată discuția)