avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare bun închiriat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare bun închiriat

Am inchiriat legal unei persoane un echipament in valoare de aproximativ 3000 euro, cu contract de inchiriere si bon fiscal. De 2 luni il tot sun sa imi achite chiria sau sa imi aduca inapoi bunul dar ma tot amana. In ultima perioada nici nu imi mai raspunde la telefon. Ce pot face in acest caz? Se poate incadra la furt? Sau înșelăciune?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
duta4444, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez chiriile platite in anvans? alice_nicole alice_nicole Ne confruntam cu urmatoarea situatie... Am incheiat un contract de inchiriere in anul 2008 pe o perioada de aproximativ 5 ani, contractul urmand a se incheia ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare factura misulaur misulaur Buna seara! In perioada 19-22.01.2020 am inchiriat o camera de la o firma (persoana juridica - srl) care se ocupa cu aceste lucruri. Am solicitat sa mi se ... (vezi toată discuția)
Furt ? deadmarius deadmarius Buna ziua . Am o problema cu un fost chirias pe care l-am avut intr-o hala . Deci am avut timp de 1 an de zile un chirias cu rata de 500 de euro pe ... (vezi toată discuția)