Imi puteti spune va rog dupa cat timp intervine prescriptia. Un notar a facut o procura cu sematura falsa. Mai pot face ceva in legatura asta? Va multumesc.
Da am procura cu semnatura falsa a mame mele. Va multumesc din suflet pentru raspunul. Dumeavoasta. Am vre-un risc sa imi ceara el daune morale chiar daca este semntura falsa?
Trebuie sa detineti o expertiza grafologica din care sa reiasa in clar ca semnatura mamei dvs. pe respectiva procura este falsa pentru a avea succes in instanta impotriva notarului.
Daca veti pierde procesul, veti plati toate cheltuielile de judecata. Posibil sa fie puse in discutie si plata unor daune morale.
Da pot sa fac expertiza chiar dacă au trecut 15 ani de atunci? Cum as putea sa ajung sa fac expertiza fara sa implic pe cineva? Ca vreau sa fac expertiza si daca ei zic ca este falsă sa fac atunci ceva.
Fals in inscris
SOAK
BUNA ZIUA NUMELE MEU ESTE ALEXANDRA ... AS VREA SA MA SFATUITI IN LEGATURA CU O PROCURA CU SEMNATURA FALSA. ACEASTA SA INTAMPLAT ACUM 15 ANI. MAI POT FACE CEVA ... (vezi toată discuția)