avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi s-a spart contul de pe Facebook. Ce sa fac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi s-a spart contul de pe Facebook. Ce sa fac?

O amica mia spart contul pe facebook si a postat in numele meu pe contul meu poze cu iubitul meu dezbrăcat si poze cu barbati si la profil a pus poze ei si am recuperat contul cu emailul meu si am facut screenshot la postarile căre lea postat pe contul meu, cum sa fac sa o reclam? Sau sa o dau in judecată?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionela256 , utilizator 23:21, 10 Octombrie 2017
Faceți de urgență o plângere la Parchet și solicitați cercetări în vederea aflării persoanei care a intrat neautorizat într-un sistem informatic.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va recomand sa faceti screenshot si la Settings-> Security and Login -> Where you're logged in. In aceasta sectiune puteti vedea dispozitivele de pe care ati fost logata si adresa ip a acestora daca tineti mouse-ul pe dispozitv. [ link extern ]
Luy20 a scris:

Am intrat si numi arata toate conecterile de contul meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografie de pe facebook distribuita pe alt site fara acordul meu vlad_style22 vlad_style22 Bună seara, îmi cer scuze că vin aici cu acest cont nou şi fără a avea un \\"trecut\\" în spate însă sunt destul de \\"disperat\\" în momentul de ... (vezi toată discuția)
Computer accesat din locatie necunoscuta nemultumita nemultumita Am descoperit astăzi ceva foarte ciudat pe profilul meu de facebook. Am intrat la setări securitate, ultima opțiune cu ”unde ești logat” și am găsit ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)