avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot da în judecata un doctor din Germania?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot da în judecata un doctor din Germania?

Buna .am fost in germania la munca si am avut o problema de sanatate .infectie .doctoru din germania o vrut sama opereze.firma o spus ca asigurarea nu acopera operatia.am venit in tara .si aici mio tratat infectia cu tablete fara interventie chirungicala.acum firma nu ma mai ia inapoi .spund ca doctorul din germania mio scris alt diagnostic si trebuia operat.Din cauza doctorului am perdut dreptul de munca .pot sal dau in judecata in RO?

Alte discuții în legătură

Ma poate cineva ajuta?am primit ceva bani inprumul si acuma mo dat in judecata rootyrooty rootyrooty in anul 2007 am vrut sa plec in germania la munca,dar o persoana so oferit sa ma ajute cu ceva bani ca sami fac o afacere si sa nu ma duc in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil Georgy97 Georgy97 Buna seara. Am si eu o intrebare. Am nascut in anglia si am venit in tara cu copilul si sotul fara nici o problema. Acum am vrut sa mergem in germania ca sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!la sfarsitul lui septembrie am avut o operatie de implant ... Bambie1988 Bambie1988 Buna ziua!la sfarsitul lui septembrie am avut o operatie de implant mamar.Dupa operatie am avut 2 drenaje, pe care doctorul mia spus sa le scot cand ajung la ... (vezi toată discuția)