avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator Firma

Pot fi administrator la doua firme diferite?
Cel mai recent răspuns: bissy_ralu , utilizator 11:35, 11 Octombrie 2017
In cazul unui SRL, administratorii nu pot primi, fara autorizarea adunarii asociatilor, mandatul de administrator in alte societati concurente sau avand acelasi obiect de activitate, nici sa faca acelasi fel de comert ori altul concurent pe cont propriu sau pe contul altei persoane fizice sau juridice, sub sanctiunea revocarii si raspunderii pentru daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator in 2 srl adinaadina adinaadina Buna ziua! Am si eu o nelamurire: o persoana poate sa fie administrator in doua srl-uri in care este si asociat? Va multumec anticipat (vezi toată discuția)
Mandat de administrator in societati concurente ASL ASL O persoana fizica, asociat unic la un SRL (SRL-ul administrat de asociatul unic, adica de persoana fizica mentionata, nu este numit un administrator) a primit ... (vezi toată discuția)
Administrator la mai multe societati. mihai.m mihai.m Buna seara, Eu sunt administratorul si asociatul unic al unui SRL ( micro.) si de curand am primit propunerea sa fiu numit administrator la un alt SRL cu ... (vezi toată discuția)